Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med mitt hjärta

varför
är jag fortfarande ensam

snabbt
svarar hjärtat

för att du ännu vill

själsförvirrande
älskar jag uppmärksamheten
från män
men flyr så fort det
börjar närma sig allvar
varför blir det så

varför
är jag fortfarande ensam

snabbt
svarar hjärtat

för att du ännu måste

du har ett rum
hos mig som är tomt
du har ett rum
hos mig som är fullt
den ena är till andra
den andra är till dig

jag ska leda dig rätt
lyssna på mig

först när du hittat
ett hjärta större än ditt eget
först när du hittat
en själ större än din egen

då ska jag klappa för kärleken

han måste ha råd
att ge av sig till dig
ditt tomma rum
måste bli mer ombonat

när du hittat honom
behöver du inte fly mer


då ska jag klappa för kärleken







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-05 08:51



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Briljant skriftat
2013-11-11

  WyS VIP
Så sant!
2013-11-11

  axveronika
Snabbt svarar hjärtat - jättebra
2013-11-11

    ej medlem längre
En helt underbar text!
Du har en unik förmåga att beskriva dina insikter och känslor! och sedan klä dem i dina egna vackra öppna in under huden kännbara ord...och med dem kommer du att komma väldigt väldigt långt...! =) Kramar från Z*
2013-11-06

  anits VIP
Så fint och ödmjukt skaldat
2013-11-05

  agneta pichler
wow.. du talar mitt språk
mina ord mina känslor

är det så att många kvinnor har
de här problemet att brottas med.

öppna ditt hjärta
men bara till den värdige,,
2013-11-05

  Alva Johnsson VIP

Så ödmjukt och vackert.
Skynda långsamt
så kärleken hinner fatt.
2013-11-05

    ej medlem längre
ja du min vän jag hoppas att denne man dyker upp och kan fylla ditt tomma rum..fin skrivet..
2013-11-05

  Nina.H
Så varmt om kärleken, nog är det värt att vänta på den rätta.. du är på rätt spår! Sparar!
2013-11-05

  Angel of love
Stark och fylld med inre insikt. Väldigt bra, kram
2013-11-05

  Yrre VIP
Så fint och insiktsfullt!
2013-11-05

  Teresia Ridell
Riktigt fin text, dina ord berör..
2013-11-05

    ej medlem längre
den är så fin!
2013-11-05

  Lars Hedlin
En text som berör det inre!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP