Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kvar

Sökande
ögon
letar behörighet

till vårat
saknade rum

hjärtan
slår i otakt

med tomma
slag

solnedgången
värmer inte
fruset vi

sista
längtan

har ingen
plats
för oss




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-08 20:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande vackert.
2013-11-10

  anits VIP
Vemodsvackert
2013-11-10

    ej medlem längre
vemodigt men ack så vackert..
2013-11-09

  Lars Hedlin
Nära så nära..APPLÅD!
2013-11-09

  agneta pichler
väntar vårens värmande strålar..

fast de e ju så långt dit..
2013-11-08

  Jesse Jöns Tufve
Tragiskt, ärligt om när det är färdigt.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP