Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är underbart

HAHAHAHAhahahaha
OJOJOJhohohohihihihi
ÅHHHHAHAHahahaha

ÅHH, Så under bart!!

AJAJajaj, min mage
HAHAHAHOHOHIHIHI

Fick jag dig att le nu?

Kom igen....
HAhahahaHAHAHAHA

Jag hör dig skratta...

Bra!..HAHAHAHAHAHA
HAhajajhoohihihihihihi

LIVET ÄR UNDERBART!!
och dagen har bara börjat......




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-10 10:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart om din glädje
som smittar av sig.
2013-11-10

    ej medlem längre
fortsätt att skratta min vän och dela med dig av din glädje som nu..tack för den..
2013-11-10

  Lars Hedlin
Hihi haha hoo hoo haaaaaaa ;) *ler* kjam kram ;)
2013-11-10

  Angel of love
Jag ler och du är underbar :D
2013-11-10

  Jesse Jöns Tufve
Ha ha ha!
2013-11-10

    ej medlem längre
"min mage"
ett myller av
känslor! så fint..
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP