Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnlängtan

Jag såg den hastiga skiftningen

som ett flyende moln över blå iris

 

Jag såg hur din nacke sköts fram

i en pose förberedd för närkamp

 

Jag såg hur din kropp vände sig bort

från åsynen av det som aldrig fick bli

 

Ändå revs alla plåster över längtanssåret

där i hjärtat där den lilla skulle ha fått bo

  

Det är svårt att förstå

att inte alla kan få älska

 

Det mest underbara

vi andra tar som självklart

 

Ofattbar är livets vandring

mellan sylvassa knivar

 

Där hälsningar från helvetet

ofta skär genom ljusen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-16 09:06



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBAR
OCH
GRIPANDE.

kram å stor applåd
till dej .
2013-11-17

    ej medlem längre
Denna text rörde om ordentligt i mitt mammahjärta..
Vacker och sorgsen poesi!
2013-11-17

  Carl Mikael Fäldt
Imponerad är jag sällan!

Nu är det "sällan"

Suverän text!
2013-11-17

  Angel of love
Berörande vacker fin text.
2013-11-16

    ej medlem längre
en stark och bra text med djup..
2013-11-16

  Lars Hedlin
Känslan stor! Berörs inom!
2013-11-16

  anits VIP
Starkt och mycket berörande
och tankeväckande skaldat.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP