Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista försök

Det är bara mitt fel
och ingenting
kan jag göra

Jag vet det
och du insåg
vilken idiot
jag är

Känner bara
att det var
onödigt
och synd

Att låta våra
drömmar
bli till stoft

Men det finns
en mening
med allt som sker

Nu ger jag upp
jag är för feg
för att göra något

Du kan ta ett steg
om du ännu vill

Jag hindrar
dig inte

Jag skulle bli glad
om du gjorde det






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-24 17:00



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Äsch, inte någon idiot inte.
Du har ju ett huvud att tappa
Och nog verkar det rätt påskruvat
För god poesi i alla fall!
Och du har ju oss...
...med rätt att tappa huvudena
Och så dom där sanslösa fanslösa
Som låter huvudena rulla
Rock'n'roll!
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Är det någon som bryr sig om dig kommer den personen att stanna kvar
Glöm inte bort ditt eget värde.

2013-11-26

  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen!
2013-11-26

    Bertil Månskär
Så vackert!
2013-11-26

  Magica VIP
Stark dikt som berör!
2013-11-26

  anits VIP
Berörande, starkt och mycket
tänkvärt skrivet.
2013-11-25

  Eliza-69
Du är en fin människa med fina texter
glöm aldrig det ;)


2013-11-25

  Angel of love
Du är den vackraste människan, var inte hård mot dig själv...
Allt tar sin tid.
2013-11-25

  Lars Hedlin
Du är en vacker själ min vän! varm kram! ;)
2013-11-25

  agneta pichler
jag vill bara säga en sak

om de finns "idioter"
är DU INTE EN AV DEM!!




2013-11-24

    ej medlem längre
du är för hård mot dig själv men du skriver fint..
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP