Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Jag vill skriva dikter
höras
tillstå andlig närvaro
grön mänsklighet
proklamera för att
finna
små mirakler
mänsklig kärlek
mening i en tillvaro
och ett samhälle
som jämt och ständigt motarbetar
detta vidunderligt stora
denna skapelse utan dess like
jag vill skriva dikter
och förstå
för att andra ska förstå,
höras,
för att andra ska höras,
finna,
andlig,
mänsklig,
mening
åt ett framtida samhälle
som inte längre motarbetar
sig självt.




Fri vers (Fri form) av havrelina
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-29 21:46



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Om det inte vore för att ordet "stridsrop" känns fel i detta sammanhang skulle jag säga att detta var ett väldigt bra stridsrop. Så istället säger att detta var ett väldigt bra fredsrop. Hoppas du förstår vad jag menar :o)
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina