Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen möter med känslor

 

Hon var alldeles ensam

i ett stormigt känslohav

när himlen kom till mötes

 

änglarnas budbärare

spred ljus och värme

i hennes inre rum

 

och som en vacker symfoni

ljöd kärlekens toner

djupt inne i själen

 

tröstande änglastoft

samlades i hennes hjärta

 

och skälvande av rörelse

kunde tårarnas läkekraft

äntligen bereda vägen för livet




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-27 09:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och berörande.
2013-11-29

  Lars Hedlin
Håller med Angel här..varm kram till dig ;)
2013-11-28

  Angel of love
Väldigt vackert, och du är aldrig ensam <3
2013-11-27

    ej medlem längre
mycket vackert!!
2013-11-27

  Alva Johnsson VIP

Aldrig ensam.
Himlavalvet som en skyddande hand.
Fint!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP