Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i Lovsång

Jesus Kristus
Jag prisar Dig med allt jag är
Prisar Dig i evinnerlig tid
Prisar Dig genom storm och vind
Prisar Dig i ebb och flod
Prisar Dig över berg och dal

Endast Dig tillhör äran
Du är Gud Allsmäktig
Skapare av himmel och jord
Vägledare för människosläktet
Förgörare av fiender
Förintare av det onda
Älskare till Din skapelse
Förlåtare av synder

Barmhärtig Gud
Evig Fader
Ditt namn över alla andra namn
Sanningens ljus
I Dig blir allt klart och tydligt
I Dig är sanning och ljus
I Ditt namn är ära

Ditt namn är ära
Ditt namn är härlighet
Ditt namn är helighet

Den som var
Den som är
Den som alltid kommer att vara
Den enda ”Jag är”
JHWH




Övriga genrer av Elshi
Läst 301 gånger
Publicerad 2013-12-02 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi