Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterstängt hjärta

Varma
sensommarkänslor
öppnade en dörr
till mitt hjärta

lite på glänt

Men ingen vet
att det har
två rum
och
två dörrar

varav den ena
aldrig öppnas

Det är skönt
att snabbt
kunna stänga
för vinter
och kyla

Bara ett hjärta
större än mitt
orkar öppna
den andra dörren




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-07 09:47



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket vackert vännen, det hjärtat önskar jag dig..
2013-12-19

  anits VIP
Starkt och berörande skrivet.
2013-12-08

    ej medlem längre
Innerligt vacker.
2013-12-07

  Angel of love
Och det hjärtat kommer finnas hos dig och öppna dörren. <3
2013-12-07

  Carl Mikael Fäldt
Det är något med ditt sätt att skriva-något ovanligt ärligt och varmt!

Något som stannar kvar hos mig som läsare!
2013-12-07

  Jesse Jöns Tufve
Spännande beskrivning, intressant självinsikt.
2013-12-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...om man nu inte använder kofot eller bräckjärn eller kanske en dynamitgubbe skulle göra susen
2013-12-07

  Lars Hedlin
bra skrivit ;) Gillas!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP