Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden går men det blir inte lättare. Årsdagen sen du dog kommer allt närmare. Hur ska jag klara den dagen?


Inte Utan Dig

Jag klarade min födelsedag utan dig.
Jag klarade halvårsdagen utan dig.
Jag klarade din 25 årsdag utan dig.
Jag klarar jul utan dig. Även om det inte känns så.

Jag kommer sakna dina spydiga kommentarer om julen.
Jag kommer sakna dina godjul hälsningar på morgonen.

Din son kommer fira sin första jul utan dig.
Din dotter kommer fira sin föra jul utan dig.
Dem kommer gå igenom sitt liv utan dig.
Dem kommer sakna dig, trotts att dem aldrig kände dig.

Jag saknar dig så mycket.
Jag önskar att jag kunde andas när jag tänker p å dig.
Jag vill så gärna besöka din grav, när jag finner styrkan.




Fri vers (Fri form) av script
Läst 931 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-07 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

script