Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år

Idag är det ett år sen du dog.
Idag är det ett år sedan du valde att försvinna.
Idag var en jobbig dag.

Många tårar har fälts för dig.
Många skratt har delats över dig.
Många människor sörjer idag.
Idag är en jobbig dag.

Det är så mycket jag vill berätta.
Det är så mycket jag ville säga.
Det är så mycket jag ville visa.

Jag är säker på att du vakar över oss.
Jag är säker på att du vet vad som händer.
Men vad hade jag inte gjort för att få krama dig en sista gång?
Idag är en jobbig dag.




Fri vers (Fri form) av script
Läst 540 gånger
Publicerad 2014-02-17 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

script