Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglarna kom med en knippa ord till mig...


Orden från änglarna

Du kan aldrig gömma
din inre låga

det är din fyr
som alltid har lyst hos dig

för att du ska veta
åt vilket håll du ska gå

du har redan älskat i himlen
och känner en längtan
om att bli hel igen

men du måste våga
och lita på
din inre röst

Gud ler
åt dina tafatta försök
att förneka dig själv

Gud ler
när Han
strör ut
ett magnetfält
av stjärnstoft

Gud ler
när Han
riktar din
erotiska kompass

mot själen
du redan känner

kasta ut dina demoner
och låt änglarna flytta in

för deras
kärlek
och ljus

kan visa dig vägen

och hjälpa dig
att hitta tillbaka
till din själsfrände







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-08 17:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Helt underbar.. trösterik att läsa, o vacker!
2013-12-19

  stig wikman
VACKERT
IGEN.

VARA
SKRIVET AV
EN ÄNGEL.

applåd å kram.
2013-12-10

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert!
2013-12-09

  anits VIP
Så fint om änglarnas budskap.
2013-12-08

    ej medlem längre
underbart fint..
2013-12-08

  Angel of love
Ljuvligt budskap och ja lyssna nu på dina änglar.
Kram
2013-12-08

  Bo Himmelsbåge
En fin dikt om Änglastöd o kraft från ovan! Låt Kärlen flytta in o hela din Själ med värme o ömhet!
2013-12-08

    ej medlem längre
En känsla med samma budskap besökte min själ nyss
Mitt hjärta behöver fyllas på av andlighet och jag behöver sinnesro
Tack!!
2013-12-08

  bumerang
Otroligt formulerat.
Verkar verkligen som om du fått det
från änglarna.
Tack att du förmedlade.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP