Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde ha varit du

Det borde ha varit du

inte jag

som fick en kniv

spetsad genom självkänslan

men jag är ju inte du

och du har inga fler vapen

men det har jag

och det bästa vapnet mot dig

var att gå vidare

och nu är jag hel igen

men det är inte du...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-21 15:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande,bra skrivet.
2013-12-27

  bumerang
Vi bär alla dessa subtila vapen.
Vissa utan att förstå dess konsekvenser.
2013-12-23

  Lars Hedlin
Känslan stark..kramar till dig!
2013-12-22

    ej medlem längre
strong text - bravo..
2013-12-22

  Angel of love
Stark berörande text, men du visar styrkan.
Kram
2013-12-21

    ej medlem längre
Snyggt vännen!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP