Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Jul

Kärleksord
i stämningsång

och julens värmande närhet

registreras och placeras
i mina cellers mitokondrier

glädjestunder och energirus
och jag ser den heliga graalen

i kärlekens sken
ur min själs djup

projicerat och förmedlat
genom närheten till Gud

och jag förstår
vår skyldighet
till kärlekens styrka

och jag förstår
vår skyldighet
till att lyssna inåt

i förtröstan
och tro
på Gud
i oss själva







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-22 17:42



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Visst ska vi söka det goda inom oss.
För det finns i alla människor.
2013-12-28

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt skrivet.
2013-12-27

  Carl Mikael Fäldt
Dina fyra slutrader är så hoppfulla-kraftfulla och väldigt visa!
2013-12-24

  Maria T
En dikt fylld av kärleksord
2013-12-23

  Lars Hedlin
Mycke tvackert och fint! ,)
2013-12-23

  Bo Himmelsbåge
En vacker Juldikt o förtröstan på Gud!
2013-12-23

  Angel of love
Alldeles underbart fin.
2013-12-22

    ej medlem längre
Vackert kärleksdikt.
2013-12-22

  bumerang
Så vackert och sant.
"Tro på Gud i oss själva".
Och kärlekens styrka.
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP