Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yta/djup

Åtråvärt jobb, hög lön och fin lägenhet.
Arbetat, kämpat och strävat. Jo då.

På gymmet veckans alla dagar.
Välbyggd kropp och kvinnors blickar. Jo då.

Det går bra nu. Jo då.

Lägger pengar på hög som inte spenderas. För jag sitter själv i min lägenhet.
Går ensam till gymmet, på löpbandet försvinner alla mörka tankar.
Går ensam hem. Till den fina men tomma lägenheten.

Skulle byta allt mot att ha någon att gå hem till, någon att prata med. Jo då.




Fri vers av bulten
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulten