Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ser skönheten

Om du kan följa
de nakna linjerna

med öppna ögon

och förstår
varifrån de kommer

men ändå ser

att jag skapat
konstverk

av kämpande
penseldrag

och hur all min tid
varit min målarduk

om du kan se
skönheten

då kan jag aldrig
älska dig mer än så...






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-01-13 09:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fin och berörande poesi
2014-01-16

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert ;)
2014-01-15

  Angela Bohlin VIP
så fin!
2014-01-15

  Angel of love
Åh fantastiskt underbar och fin.
2014-01-13

  Bo Himmelsbåge
En vacker o sublim dikt!
Tack!
2014-01-13

  bumerang
Wow, underbart vacker och sublimt.
Poesi.
2014-01-13

    ej medlem längre
så fint så!
2014-01-13

    ej medlem längre
Tappade andan, väldigt vacker!
2014-01-13

    ej medlem längre
wow...
2014-01-13

    ej medlem längre

Underbart vackert poeterat ..
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP