Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan får rum



Små lyckoskärvor
från himlen
lägger sig mjukt
i min famn

Gud och satan
tar olika vägar
till mitt hjärta

Men det finns
alltid en skiljelinje

som ett stråk
av självgodhet

Det får vara så

och bödeln
kan inte skada mig

Inte nu längre...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-16 16:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2014-01-17

  stig wikman
POETERAT
AV EN
ÄNGEL.

kram å applåd.
2014-01-17

  anits VIP
Underbart skaldat
2014-01-16

    ej medlem längre
Du övertygar!! Sä himla bra
2014-01-16

    ej medlem längre
jättefin..
2014-01-16

    ej medlem längre
Så vackra inledande rader. Betryggande slutord..
2014-01-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
en samvetstyngd person är sin egen domare offer och bödel
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP