Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla eken

 

Den gamla eken

tog emot mig

 

Lät mig vila tryggt

en liten stund

 

En gren strök ömt

mot min kind

 

Jag lämnade en önskan

från mitt hjärta

 

Genom lövverket

hördes viskningarna

 

Du kan inte göra mer

och måste släppa taget

 

Bara kärlek kan bygga broar

 

Jag skrev ner orden

till mig själv i trädets bark




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-21 09:30



Bookmark and Share


  Nasruddin
Ja, ibland måste man helt enkelt blunda och släppa taget. Jättebra!
2014-04-14

  Linda CH VIP
Fantastiskt fin text!
2014-02-04

  Nina.H
Helt underbar.. jag vet inte varför.. men jag älskar träd.. o deras själar..
så jag sparar denna vackra!
2014-01-23

  anits VIP
Så fint ocj ömsint skrivet
2014-01-22

    ej medlem längre
underbart fin..
2014-01-21

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om en varm o kärleksfull
relation till naturen - träden!
2014-01-21

  Lars Hedlin
Gillas mycket ;)
2014-01-21

  Angel of love
Stark och hoppfull text.
2014-01-21

    ej medlem längre
Så fin och hoppingivande!
2014-01-21

    ej medlem längre
Så fint så!!
2014-01-21

  stig wikman
UNDERBART
SKRIVET OM
ETT
UNDERBART
TRÄD.

KRAMÅAPPLÅD.
2014-01-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart skrivet! Tycker mycket om
2014-01-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tänk att denna okända Angelina har en mystisk förmåga tända min ungdoms romantiska ådra till liv med en del av sina texter,ja,det är väll det som är en av hennes hemligheter.Angelinas hemligheter
2014-01-21

  Eliza-69
Vackert
2014-01-21

    ej medlem längre

" Bara kärlek kan bygga broar "
Underbar strof ..

Det sista stycket är bara så bra ...
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP