Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan höra melodin

Jag har saknat våran sång
med alla tonerna
från vår kärlek

Sången som alltid
skulle vara våran

För vår kärlek
kunde aldrig ta slut

Nu kan jag höra melodin igen
fast den går i en
annan tonart

Den är fortfarande vacker
men den handlar inte längre
om kärleken mellan dig och mig




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-22 09:32



Bookmark and Share


  Nina.H
En fin men skör sång.. och en önskan!
Hoppas strängarna byter tonart.. det är du så väl värd!
2014-01-23

  anits VIP
Vemodigt och berörande
mycket fint skrivet
2014-01-22

  Lars Hedlin
Gillas mycket bra och mästerligt skrivit!
2014-01-22

    ej medlem längre
Vacker med en vemodig ton - fin...
2014-01-22

  Angel of love
En alldeles underbart fint text.
2014-01-22

    ej medlem längre
Åh vad fint!Visst är det skönt när de kommer tillbaka, och den gamla laddningen gett sig av..
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP