Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning högt över stjärnorna

Hon har ingen bom inom sig
Inget stop
Hon bara fortsätter och fortsätter
Hon tror att hon kommer nå något större, bättre, mäktigare
Bara hon får tillräckligt
Hon inväntar och tror sig bli högt över stjärnorna därefter
Att hon kommer finna ett gömt paradis
Som finns omkring alla men som bara kan ses genom ögonen av den som inget stop har
Hon känner att hon kommer närmare
För var klunk
Snart tänker hon
Hon sträcker sig efter stjärnorna
Snuddar
Sedan blir det svart
Hon vaknar
På ett hårt, kyligt golv
I sina egna kroppsvätskor
Istället för ett paradis
Kryper sig ångest ut i hennes vener
Fyller kroppen med obehag
Hon som skulle fånga stjärnorna
Har nu
Dem över sitt huvud




Fri vers (Fri form) av qwertie
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-24 13:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du kan alltid nå högre, du kan alltid få bättre, inte nog med det, du har en gudinnelig rätt till det, upp högt över stjärnorna är din plats, dyrkandes utav oss andra, i full pladask
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

qwertie