Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om någon ser

Jag undrar
om någon ser

de rubinröda tårarna

Jag undrar
om någon ser

saknaden
och smärtan

Jag undrar
om någon ser

såren efter
borttagen kärlek


Det måste märkas
när någonting så vackert
försvinner


Du hade skrivit
alla kärleksorden
på mitt hjärtas
sköraste vägg









Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-04 10:11



Bookmark and Share


  bumerang
Så vackert och vemodigt
om något som inte syns
men känns outhärdligt.
2014-02-06

  anits VIP
Så starkt och berörande skaldat.
2014-02-04

  Carl Mikael Fäldt
Ursnyggt!

Det märks att du kan skriva!
2014-02-04

  Lars Hedlin
Så starkt och känslofyllt!
2014-02-04

  Angel of love
Berörande... Sorgset
2014-02-04

  Ed Martini
beautifully!
2014-02-04

    ej medlem längre
berörande vackert..
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP