Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leken med dig

Vi dansade
i virvlar

svepte högt över golvet

och flög
ovan molnen

I beskurna synfält
såg vi bara stunden

Vi kastade av oss
plagg efter plagg
av känslor

och stod så nakna
i våra själar

att vi fick svindel
på den höga höjden

Vi föll tillsammans

och landade
långt ifrån varandra

Vi förstod inte att
det skulle sluta så

Hålen i våra hjärtan
har nu blivit ännu större

och det värker därifrån...








Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-02-19 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark laddning i denna fina text..
2014-02-22

  Carl Mikael Fäldt
Mycket välskrivet drama detta!

Tycker jag.
2014-02-22

  Lars Hedlin
Så bra skapat....
2014-02-20

  anits VIP
Mycket bra och gripande skrivet.
2014-02-20

    ej medlem längre
Så jättebra skrivet!Starka känslor väl förmedlade!
2014-02-19

    ej medlem längre
bra skrivet!
2014-02-19

  stig wikman
OJ ,
Vilken upplevelse.

HÖG KONST
PÅ HÖG HÖJD.

kram till dej .
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP