Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden mellan oss

Orden mellan oss
har flätats likt silverkedjor
och hänger runt våra hjärtan

Så vackra som smycken

Om en länk skulle brista
finns fler som håller fast

De kan aldrig försvinna




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-22 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Rörande vacker poesi ..
2014-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar text!
2014-02-24

  Rozsi.kovacs

en vacker kompsition av dig
2014-02-24

  Bo Himmelsbåge
Fina ordlänkar av silver som flätas till ett fast band!
2014-02-23

    ej medlem längre
Åh så vacker!Ljuvliga rader!
2014-02-22

  stig wikman
EN UNDERBART
SKRIVEN TEXT.

KRAM.
2014-02-22

  bumerang
Bedårande bilder förmedlar din text.
Kram.
2014-02-22

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-02-22

  Lars Hedlin
Mycket fint skapat!
2014-02-22

    ej medlem längre
Jättefin..
2014-02-22

  anits VIP
Så fint skrivet, underbara rader!
2014-02-22

    ej medlem längre
så vacker!
2014-02-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
PS : Radera,förra blev fel, det ska stå : fann i denna text rader av "POETISKT GULD"
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP