Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höhö.


Späckhuggaren och hans pool-are

En späckhuggare från Atlanten
sa: ”mina polare kallar mig ’fjanten’.
men detta val är förlupet,
jag hajar ba’ inte djupet,
så jag trivs bäst i poolen vid kanten.”




Bunden vers (Limerick) av Mattias Hammarström
Läst 340 gånger
Publicerad 2014-03-07 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hammarström
Mattias Hammarström