Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition

I dag
skaver livet

obekväma
känslor

vill tala
med mig

men jag
vill inte
lyssna

för ännu lyser solen

och jag vet
hur man gör
för att stå rak
när det blåser

alltid förankrad
alltid förberedd


och jag
har redan
skyddat
mitt hjärta






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-22 09:43



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

En stark, beslutsam kvinna. Vet att hantera med och motgång.
Och har dessutom fått ordets gåva. Fint!
2014-03-25

  anits VIP
En mycket fin dikt
som andas styrka
och trygghet, berörs
när jag läser.
2014-03-24

  Lars Hedlin
Bra skrivit med styrka
2014-03-23

    ej medlem längre
en text som andas styrka - fin..
2014-03-23

  bumerang
Ibland när jag läser dina texter är det som om du skriver det jag känner men
Inte själv kunnat sätta ord på.
Som nu. Tack.
2014-03-23

  stig wikman
DU STÅR STADIGT
PÅ JORDEN .

OCH SKRIVER
MYCKET FINA SAKER.

APPLÅD . ( å varm kram )
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP