Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Vi är i våra tankar

 Du är i mina tankar

 Du är i mitt hjärta

 

Du är i luften jag andas

Samtidigt som jag är hos dig

 

Tiden är inte hos oss

Vardagen är inte för oss

 

Vi är i rymden

Vi är i havet

Vi är på jorden

Vi är hos solen

Vi är hos varandra

 

Även när vi är ifrån varandra

 

När vi möts finns bara vi

 

Det finns ännu inga ramar

som passar

färgerna i våra känslor.




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-06 09:41



Bookmark and Share


  agneta pichler
vackert..
så vackert beskriver du känslor.. :)
2014-04-30

  anits VIP
Så fint och berörande vackert skrivet.
2014-04-09

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2014-04-08

    ej medlem längre
Så vackert!!
2014-04-08

  Angel of love
Underbart vackert.
2014-04-07

  Lars Hedlin
Stark bra sanning!
2014-04-06

  stig wikman
ETT ENDA ORD
INNEHÅLLER MIN
KOMMENTAR .

UNDERBART .

KRAM.
2014-04-06

    ej medlem längre
Underbart fint skriver du..
2014-04-06

  Bo Himmelsbåge
Fin!
2014-04-06

    ej medlem längre
Wow så vackert. Härligt
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP