Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnattsmardröm II

Bort vi dansade
på gräset och på asfalten
mer maniskt för varje timma
för varje timma, mer maniskt
på asfalten och på gräset
dansade vi bort




Fri vers (Fri form) av Livia n
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-18 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia n