Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod i vårtider

Våren var för evigt
Dagen var en lycka
Kvällen var ett rus
Natten var vår tid
När jag hade dig

Våren blev ett vemod
Dagen blev en stress
Kvällen blev en krasch
Natten blev min tid
När du lämnade mig

Våren tog slut
Dagen blev tom
Kvällen blev ett missbruk
Natten blev mitt liv
När du glömde mig




Fri vers (Fri form) av hepphepp
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-29 00:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det är farligt med längtan och lycka.
Lönn står på glänt och din värsta fiende där bakom. Alla har sin beskärda del, och det gäller att häva den med
lätta tyngder, springa i skogen, när månen står över träden.
2014-04-29

  Annika Persson
Det finns många sätt att dö på.
Inte bara naturlig död, även
om det ser ut så. Det perfekta mordet
har han sett, att söva henne till evig sömn i livet som Snövit.
2014-04-29

  Annika Persson
Det var då hon såg yxan på hans bord
"skulle du...kunna slå ihjäl nån?"
"Näj för f-n inte hur långt jag än sjunker i floden och demonern knackar på axeln av galen kärlek till dig så lovar jag att stå ut. Men lite sömn skulle jag kunna ta dö på med lite medicin."
2014-04-29

  Annika Persson
när hon kysser honom godnatt
minns hon både sig själv och honom
men se'n sa hon att hon måste gå
till horisonten för att se på våren
årstid är liv och nya minnen
och hon somnar snarkar till
2014-04-29

  Annika Persson
om du ska glömma dig själv
gör det bara för konsten
och hitta på något
kom tillbaka till verkligheten
i nästa stund
det brukar jag göra

2014-04-29

  Annika Persson
när du glömt dig själv
finns två vägar
kungsvägen och undergången
men gör det inte oaktat igen
den här världen mördar rått
för minsta eskapad
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

hepphepp