Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor för dig

 

Mina känslor

för dig

 

bär mina steg

 

fyller mina tankar

 

flödar i mitt hjärta

 

Jag bryr mig inte om

hur  länge

kärleken känner

 

För det finns bara nu

i lycka...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-14 09:41



Bookmark and Share


  Lehva VIP
"Mina känslor
för dig
bär mina steg"...
Så vackert!
2014-05-17

    ej medlem längre
Väldigt vacker!!Slutrader sköra men starka, hoppfulla strängar som vill bli berörda i nuet.
2014-05-16

  Angel of love
Underbar kärlekslycka. <3
2014-05-16

    Birgersdotter VIP
Underbart
2014-05-14

  Lars Hedlin
Underbart framfört!
2014-05-14

    ej medlem längre
Så underbart fint du skriver om kärlek och lycka, hoppas verkligen att det är så för dig. Solklart bokmärke..
2014-05-14

  bumerang
Du är fenomenal på att fånga känslan.
Känns igen!
2014-05-14

    ej medlem längre

Innerlig är kärleken ...
du har fångat känslan bra här ..
2014-05-14

    ej medlem längre
så fin så!!
2014-05-14

  Nolltillhundra
Älskar "För det finns bara nu i lycka..."
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP