Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen


fragment av minnen - låt stå

sista gången vid pratades vid
frågade du efter syrenerna
om de börjat blomma än

en vecka senare, dagen du dog
såg jag syrenerna blomma upp
för första gången i år




Fri vers av Gloria Å
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-26 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Elegant.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gloria Å
Gloria Å