Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Min kärlek är sann

Jag älskar att skriva

 

Leka med ord

 

Låta känslorna flöda

 

Ljuga ihop

små historier

 

Bara för att

det är roligt

vackert

eller berör

 

Man kan kalla det poesi

 

Om man vill

 

Men när jag skriver att:

-Jag älskar dig,

med ditt namn!

 

Då är det sanningen

 

Med hälsningar från mitt hjärta...<3

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-29 19:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt innerligt
2014-06-26

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat.
2014-06-04

  Lars Hedlin
VArmt och fint!
2014-05-30

  bumerang
Det hjärtat är fyllt av......
Underbar musik
2014-05-30

    ej medlem längre
:)Så härligt skrivet!:)Så underbart att höra ditt hjärta banka!!!
2014-05-29

  Angel of love
Åh så underbart fint om äkta kärlek min vän. Är såå glad för din skull <3
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP