Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva inte dö



din huds doft
din älskande blick
Lisös vackra allé
alla dessa gator
min bitterhet
min galenskap
min så underbara värme
min idioti
att du verkligen andas
att du finns
allting är försent
det finns en bäck
där trollsländor landar
insikt




Fri vers av Marvin
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-05 14:25



Bookmark and Share


  Marvin
Döden väntar oss.
Hur vi än vrider och konstlar oss.
2014-06-05

  Oscar E Quinn
Sant! Döden är en befrielse
2014-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Döden ser jag som en befrielse.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin