Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND ÖNSKAR JAG



Ny frisyr

Nya kläder

Nya skor


Gammal kropp



Ibland önskar jag det var tvärtom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-08 08:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en innerlig känsla som många har...
2014-06-09

  Lena Själsöga Keijser
det är nog en önskan vi ofta kan känna
2014-06-09

  Stjärnöga
Jättefint skriven
Låter bra vid första tanken..
Men hur skulle det se ut
egentligen..
Ny kropp
Gammal trasslig oborstad frisyr
Gamla smutsiga trasiga kläder
Gamla nötta slitna skor..

Inte ens en ung skönhet lyser
klädd i smutsiga trasor..
Alla behöver vi vatten, tvål
och lite kärleksomvårdnad ;)

Nej det finns inget vackrare
än en klok gammal själ som
vet att älska det av värde
och inte bara ytan..

Precis som de andra säger
du är vacker det lyser
mellan dina rader :)
2014-06-09

  Anya VIP
Kärnfullt med känsla!
2014-06-08

  ResenärGenomLivet
Alltid har vi något som vi skulle vilja ändra på...så jag förstår din önskan...
2014-06-08

    ej medlem längre
Dina ord berör många.
2014-06-08

  louisegirl
Jaa, så kan de kännas ibland ;)
2014-06-08

  stig wikman
Du behöver inte
önska dig något mer.

Du har ALLT ( å lite till )

KRAM Å APPLÅD.
2014-06-08

  Lehva VIP
Håller med Connie:-). Dessutom går det att köpa sig till renovering av vissa kroppsdelar...gör inte det:-)
2014-06-08

  Connie
Finaste vännen, du har så mycket vackert inom dig. Det utläser jag i dina texter! Allt sådant speglar av sig på ditt yttre också <3


2014-06-08

  walborg
Ja tänk om ....
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP