Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ TÄNKER JAG





Det säkraste sättet att misslyckas

är att aldrig försöka




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-18 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så måste jag tänka när jag är ute å säljer min hembygdstidning!
2014-06-26

  Alicia Stenfors
Då kan man inte lyckas heller
2014-06-19

    ej medlem längre
Den som ingen väg har gått har heller ingen backe mött - ett uttryck som jag stött på och som harmonierar bra med vad du skrivit.

Glad midsommar

Birger

2014-06-19

    ej medlem längre
Bra tänkt!
dock kanske man missar ett och annat..
2014-06-19

  Connie
Tack för kloka ord!
2014-06-18

  ResenärGenomLivet
Ja, det är det kanske...men då vet man ju inte vad man missar och man lär sej förhoppningsvis också av sina misstag...
2014-06-18

    ryttarinnan
ojdå! det här är ett nytt sätt och slippa misslyckandet..
2014-06-18

  Åsa Njunjes
Tänker på sången "The Rose" när jag läser dessa så uppmuntrande rader.
2014-06-18

    Dan Myrbeck
Bra!
Skulle passa som Aforism!
2014-06-18

    ej medlem längre
Så kloka ord.
2014-06-18

  Lehva VIP
Så är det:-)
2014-06-18

  louisegirl
Så sant så ;)
2014-06-18

  Lars Hedlin
JA just ...bra insikt!
2014-06-18

  walborg
Klokt att tänka så
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP