Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången till mitt hjärta

 

letade jag

efter lycka

under tunga stenar

 

skrev jag 

ner drömmar

i den lösa sanden

 

precis som  nu

 

Hördes spröda toner

i vinden

 

 

vid havet

 

 

Men jag minns inte 

framtiden som dog

 

Fast mina fotsteg

dansar kvar på stranden

 

Till sången

tillägnat mitt hjärta

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-01 21:11



Bookmark and Share


  agneta pichler
vacker läsning..
2014-07-03

  Lars Hedlin
Vemods vackert!
2014-07-02

  Fånga dagen
vacker dikt symfoni
2014-07-02

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2014-07-02

  Bo Himmelsbåge
En ljuv, romantisk dikt, där dina fotsteg fortsätter att dansa hjärtas lov på stranden...
2014-07-02

  gunnnar nylund VIP
Ja, vi bär alla stenar i vårt hjärta... förhoppningsvis en å annan ädelsten
också!! Vacker dikt!!
2014-07-01

  stig wikman
VACKERT
ANGELINA.

APPLÅD TILL DEJ.
2014-07-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ack ! det är så hjärteskärande läsa dig så sprött,ömtåligt att vore man inte härdad skulle man drunkna i de romantiska mässorna.
2014-07-01

  Angel of love
Åh så underbart fin text.. Den känns nära på ett speciellt sätt.
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP