Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som bara slog mig...


Varning

Tre små ord av kärlek till dig..

 

sluta

älska.

 

 

Mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-12 22:02



Bookmark and Share


  Havsbris
nääää ska sluta icke!

och jag säga samma till dig... hahahahha

spel med ord som ord spelar själva <3


2014-11-24

  Mona Nordkvist VIP
Ord som också slog mig....
2014-10-10

  Magica VIP
Kändes.
2014-08-05

  Lars Hedlin
Starkt i känslan....>Värme till dig min vän!
2014-07-14

  Angel of love
3 tunga ord som kan vara svåra att genomföra för personen som har känslorna.
2014-07-13

  Annika Persson

Någon älskar dig.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP