Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor från förr och nu...


Brytta kedjor

Jag bodde i en skugga.

 

Ett hörrn av

oigenomtränglig taggtråd

i hängelåsens hemvist.

 

Men till sist

sprängde jag kedjorna

i mitt sökan efter frihet.

 

Och jag fann den gyllene portalen

som bildats av lövverk

och grönska som

skapat en stig åt endast mig

till mitt hem.

 

Och där bor jag nu

i naturens hjärta

i Skånes själ.

 

Skuggan har förvandlats till sol

taggtråden blev min skog

hängelåsen blev ängens alla blommor.

 

Och kedjorna blev alla dom

vackra och sköna älvorna

som dansar på sjön

invid mitt lilla hus.

 

Där jag förvarar min själ, mitt hjärta

och mitt liv.

 

 Kärlekens boning.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-04 23:45



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Fint att ha en plats att förvara sig och sitt.
2014-10-10

  Maria T
Vilken underbar kärlekens boning
2014-08-13

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit min vän!
2014-08-05

    ej medlem längre
Vackert!
2014-08-05

  lodjuret/seglare VIP
En alldeles utsökt text som
sållar bort alla som korn av rom
salta tårar från kinden vänder
räcker ut sina lena händer
kallar till sig själar, säger 'kom'
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP