Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig

 

Om jag fick ge dig

en dag som jag önskar

att jag fick ge dig

 

skulle vi vandra tillsammans

i stjärnbeströdda drömmar

 

vi skulle gå hand i hand

genom skimrande arkader

 

och dansa nära och innerligt

i vår egen kärlekshimmel

 

vi skulle kyssa varandra länge

lutandes mot pelare av silver

 

och njuta av tiden som smeker

 

jag skulle ge dig en egen sol

som alltid skulle lysa hos dig

 

jag skulle ge dig en egen ängel

som alltid skulle vaka över dig

 

och jag skulle ge dig mitt hjärta

så att du kan känna 

att jag älskar dig

 

men du har redan allt jag vill ge dig

 

du har redan ljus och värme

 

du har redan skydd av änglarna

 

du har redan fått mitt kärleksfyllda hjärta

  

vi har redan dansat i rymden

  

och kysst varandra 

under gnistrande himlavalv

 

så vi stannar kvar på Tellus i afton

och äter en underbart god middag 

på en fin romantisk restaurang

 

med utsikten  mot vattnet

och hoppas på att få se månen

 

och jag ska viska ännu fler kärleksord

från mitt hjärta direkt i ditt öra

för:

~Jag älskar dig, kärleken min!

 

Grattis på födelsedagen!  

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 2313 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-01 01:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlekens vackra toner!
2014-08-04

    ej medlem längre
En vacker kärlekstext och födelsedagspresent från ett hjärta fyllt av värme..
2014-08-02

  anits VIP
Så vackert skrivet till din älskling!
2014-08-02

  Eliza-69
Så fina rader till din älskling
Vacker är kärleken
2014-08-01

    ej medlem längre
Kärlekens gåvor, i vacker text!!
2014-08-01

  Angel of love
Så otroligt vacker födelsedagsdikt till din älskling. Er kärlek är så vacker <3
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP