Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså tanken på honom

Han. Han är den och det som fyller upp min hjärna oavsett tillstånd. Oavsett ställe och oavsett tidpunkt på dygnet. Det vet han, hoppas jag, för jag har ju berättat det för honom. Att han är det som betyder mest i hela världen för mig. Och när den är där uppe i min hjärna, alltså tanken på honom, så är det som att det liksom ingår i köpet att några fjärilar bosätter sig i magen och värmer upp den genom att flaxa runt där inne och bli nästan svettiga och det är DÅ den där värmen sprider sig.




Prosa av Amanda Cedervall
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Cedervall