Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände att jag var tvungen att få skriva av mig. Med tanke på hur polisen arbetar. Observera att jag för något år sedan. Hade påhälsning av "okänd" folk, i mitt vindsförråd. Polisen ides inte ens komma och göra en undersökning. ...men ett USB-minne...(?).


USB-minnet, som kom bort..

 

 

Jag har som sagt tappat ett USB-minne. Och gick till polisen,  för att höra efter - hur jag skulle bete mig. Om jag skulle återkomma och så, för att se ifall någon hade lämnat in minnet.

Jo, som sagt tyckte väl polisen mig vara otroligt tokig. Så de skrev en rapport, om ärendet. För efter en vecka eller så fick jag en kopia, på rapporten.

- Å jag som trodde hon skojade med mig. Då hon sade att hon skulle skriva en rapport.

Så alla ni - som varit ute och rest på eran semester. Upptäcker att ni har haft påhälsning hemma, av okända icke välkomna gäster. Var inte oroliga. Polisen gör så gott de kan. De ska bara leta efter mitt USB-minne först.

För ni vet väl, att först till kvarn gäller.

 

(Hoppas verkligen att alla på poeter.se har haft en skön semester eller har och att ni har sluppit och slipper påhälsning - från icke välkomna gäster.)

 

/hipp..hipp..hurra för lagens konstiga arm/

 




Övriga genrer (Kåseri) av Flicis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-06 14:29



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det där var en fin berättelse!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP