Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna tar hand om dig nu

 

I can feel your 

heartbeats

under my skin

 

         *  

 

Du kan känna

min andning

genom dina andetag

         

         *

 

I can see your love

like a bright light

in the darkness

 

        * 

 

Du kan se mig

kyssa dig

i din spegelbild

 

        *

 

I can hear you

from the angels song

 

         *

 

Du kan höra mig tala

genom din egen röst

 

         *

 

I can hear whispers

from the rustling foliage

 

         *

 

Du kan höra mig viska

om du lyssnar i vinden

 

         *

 

And I can feel

the angels softly hugs

when I see

the reflection of you

in the water

 

        *

 

Det är min kärlek

du känner

och änglarna

tar hand om mig nu

 

         *

 

And the angels are smiling by your side...

 

         *

 

Och jag vet att Gud vakar över dig...

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-06 19:32



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vackert ! vackert,men snälla ni, vak up ! ur den illusoriska drömmen,för det finns inga änglar,jag har flygit otaliga gånger i himmelriket med Sas, Ryan-Air,Air-France mfl men aldrig någon gång såg jag några harpspelande änglar.
2014-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Går rakt in i hjärtat!
2014-08-13

  Lars Hedlin
En text som går rakt in i själen! kram
2014-08-07

  anits VIP
Mycket stark berörande och sorgligt skrivet!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP