Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

terpentindoftande andedräkt

när tallarna viskar i brisen
jag sluter ögonen och hör dig viska
jag sluter ögonen och känner ditt bröst
i dess terpentindoftande andedräkt
målar jag långsamt med fingrarna
likt daggvåta aprikoser
ditt sovande anlete
när dina läppar mjukt rör vid mina

men

plötsligt snubblar jag på en tallrot
medveten




Fri vers av brudberg
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-11 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brudberg
brudberg