Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelsen

mitt i tystnaden
mellan oväsentligt pladder
hittar jag - sammetsdold
den hjärtskärande betydelsen
av min förestående ensamhet




Fri vers av brudberg
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-04 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brudberg
brudberg