Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldålder

 

Aldrig har väl livet varit

så lätt som nu

så spännande som nu

så fantastiskt som nu

 

Aldrig har jag väl känt

mig så klok som nu

så vacker som nu

så nöjd som nu

 

Aldrig har jag väl trott

att det jag hört är sant

att patina är grannt

 

Aldrig har jag väl trott

att det finns så mycket mer

att livet leker mer

ger ännu mer

 

Efter fyllda femtio....

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-20 09:43



Bookmark and Share


  Whero
Vackert så....
2014-08-26

  Angel of love
Det bästa i livet börjar om nu <3
har ett par år kvar till 50 men jag ser fram emot det.
2014-08-25

  anits VIP
Så fint och mycket positivt skaldat!
2014-08-21

  Carl Mikael Fäldt
Grattis!

En text att glädjas åt-äntligen!

Även om den ger en del tankearbete i kölvattnet av känslan;)
2014-08-21

  Bo Himmelsbåge
Skön, vacker spirande vårbild!

Härligt positiv dikt!!!

Jag har fyllt 66 och Livet blir bara bättre...! .... tro mig!!!
2014-08-20

  bumerang
Det ligger något i det du skriver.
Och jag håller med dig.
2014-08-20

  Yvonne Eriksdotter
Jag väntar....längtar....:)

2014-08-20

  stig wikman
Ja , och vänta tills
du fyller 67 .
Då spritter det
ännu mycket mera.

KRAM.
2014-08-20

  Lars Hedlin
Livet börjar NU! Och alla åldrar har sin charm...Har väl aldrig levt och känns så mycket som när jag passerade 40 nu snart 50 och livslusten på topp! ;) kram
2014-08-20

  Eliza-69
Härligt bra skrivet <3
Livet leker även för mig 40+ ;)
Så tryggt veta att det fortsätter efter 50 :)
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP