Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att misslyckas för att man inte försöker är en sak. Att misslyckas gång på gång när man gör sitt yttersta, kan förgöra själen.


Eftersläntare

Avgrund
Åter igen ett stopp
Med en bro
Jag ej får passera

Omväg
De andra vandrar lugnt
Jag kämpar
Men ser dem försvinna

En horisont
Ett mål som lyser tydligt
Men jag ramlar
Ner i en avgrund jag inte såg

Bortglömd
Lämnad till att inte förstå
Förvirrad, skamsen
Trots många tappra försök.

Någon tittar bakåt
Ser mig i min grop
Och jag frågar

"Säg mig..

Kommer jag någonsin att vandra

i ljuset med er andra?"




Fri vers (Fri form) av Nightlight
Läst 245 gånger
Publicerad 2014-08-24 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightlight

Senast publicerade
Kaos
Eftersläntare
Biverkan
* Se alla