Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara

 

Käraste

 

Vill bara kupa mina händer

Så varsamt

 

Omkring ditt hjärta

 

Hela det med min kärlek

och fylla det med all ömhet

Jag känner för dig

 

Inga gamla sår får skava mer

 

Jag vill att du

ska kunna känna

hur mina känslor

strålar ut i värme

inom dig

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-25 09:41



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin, varm o san Kärleksförklaring,
som känns ända ut i hjärteroten!
2014-08-31

  Lars Hedlin
Sån underbar värme du förmedlar här ;)
2014-08-26

  Tobias Haglund
Vackert och välskrivet!
2014-08-26

  Angel of love
Så kärleksfullt vackert skrivet.
2014-08-25

    ej medlem längre
Lycklig må den vara som får ta emot all denna ömhet - jättefin text..
2014-08-25

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP