Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU lärde mig



DU blåste bort
alla mörka moln
mellan mig och Solen

DU blåste milda vindar
så att vi
kunde sola

DU visade mig
de vackraste blommor
som gjorde mig frisk

DU lärde mig
prata med dem,
även med träd

DU lärde mig
att vara rik i sinnet
och kunnig

DU lärde mig älska
allt i naturen
och i mänskligheten






Fri vers av Ritva
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-28 17:27



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Finns bara ett ord för denna: Vacker.
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningstext!
2014-08-28

  Teresia Ridell
Fin kärleksförklaring, till Någon.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva