Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-))


Lintuemo(muori)



heitin kissankarvat pehmentämään
linnunpoikasten pesiä
ja siivousta keventämään
odotellen iloisia kesiä

kuuntelen lintujen kiitoslaulua
kun tunnen olevani onnellinen nuori
maalatessani ruusutaulua
vaikka olenkin jo muori




Bunden vers (Blankvers) av Ritva
Läst 304 gånger
Publicerad 2015-05-07 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva