Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte bli bitter

 

Jag lägger min hand

över mitt hjärta

 

Fångar några pulsslag

 

Är det målet med mitt liv?

...Att jag lever?

För vem?

 

Jag vill aldrig

bli bitter

 

Att njuta en dag i taget

Är det meningen med livet?

Att aldrig planera och aldrig bli besviken

 

Jag vet verkligen inte

Jag älskar att planera och att längta

 

Jag tar hoppet med mig till vila

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-03 02:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om!
tar med mig hoppet till vila
2014-09-09

  Ingrid Trolle
Inspirerande och
hoppfullt
2014-09-09

  anits VIP
Så fint och inspirerande skrivet!
2014-09-04

  Lars Hedlin
Livet är till för att levas och upplevas i värme..kram
2014-09-03

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!

En skön dikt för Kärlek
o tröst!
Hoppet dör aldrig!
2014-09-03

  Angel of love
Sån underbart fint skriven text.
2014-09-03

  Carl Mikael Fäldt
Tack!

Du skriver på ett sätt som inspirerar!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP