Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan känna min kärlek

 

Älskling,

mina känslor för dig

 

Gömmer sig inte

bland molnen

 

Kan inte höras

i vinden

 

Kan inte läsas

i guldskrift

 

Du kan känna dem

i mina händer

 

Du kan känna dem

i din kropp

emot min

 

Du kan känna dem

i värmen

kring ditt hjärta

 

Du kan känna dem

när jag kysser mig

intill din själ

 

...och mellan

alla orden

som jag ännu inte gett dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-30 03:44



Bookmark and Share


  Eliza-69
Fin varm sensuellt
2014-10-02

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2014-10-02

  Bo Himmelsbåge
En varm, öm, sensuell Kärleksdikt...!

Fin...!
2014-10-01

  Lars Hedlin
Helt underbart varmt och ömt :)
2014-09-30

  Angel of love
Väldigt vackert diktat. <3
2014-09-30

    ej medlem längre
Mycket vackra ord.
2014-09-30

    ej medlem längre
Vacker..
2014-09-30

    ej medlem längre

Så innerligt och vacker ...
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP